KIDSOUND

Mozgásfejlesztés, kézművesfoglalkozás, ismeretterjesztő játékok és mindez ANGOLUL!

A gyerekek különböző ismeretekre tehetnek szert, miközben játszanak. Nem egészséges, és nem is várható el egy kisgyerektől, hogy az iskolán kívül is egy padban üljön és tanuljon (egy ovistól meg pláne nem), viszont a mai világban az idegen nyelv ismerete már nem csak előny, hanem elengedhetetlen is. Minél korábban kezdenek ismerkedni vele, annál hamarabb fogják elsajátítani.

Angol már ovis korban

Pubertáskor előtt a gyerekek spontán módon elsajátítják azokat a nyelveket, melyek a környezetükben előfordulnak. Fontos, hogy ez korán megtörténjen, mert később a tanulás egyre nehezebb.

Különböző vizsgálatok eredményei szerint a nyelvtan szenzitív periódusa 6-7 éves kor körül lezárul, így igenis van értelme már óvodás gyerekhez is egy idegen nyelven beszélni.

Persze a mai világban a televízióból, vagy bármilyen okos eszközből hallhatnak idegen nyelvű meséket, dalokat, és nyilván észre is vesszük, hogy szívják magukba az információkat, de nagyon fontos, hogy ne csak a hangszórón keresztül hallottakból tanuljon, hanem élőben, természetes szituációkból úgy, hogy ő maga is aktív részese az eseményeknek.

Fontos, hogy bátran meg merjen szólalni, és mindezt játékosan a korának megfelelő módon élje meg.

CSOPORTOK

ShinyKids: 3-6 éves korig , 45 perces órák 

1×45 perc/ hét – 3.000 Ft / alkalom 

2×45 perc/ hét – 2.500 Ft / alkalom

havi bérlet: 16.000 Ft / hó

Magical: 7-10 éves korig, 60 perces órák

1×60 perc/ hét – 3.500 Ft / alkalom 

2×60 perc/ hét – 3.000 Ft / alkalom

havi bérlet: 20.000 Ft / hó

Testvérkedvezmény: 25%

Amennyiben gyermeked 10 évnél idősebb, de szeretne angolul tanulni, jelezd e-mailen (info@zentastudio.hu), és a neki megfelelő csoport indításakor felkeresünk!

Jelentkezés! →

A jelentkezési lap kitöltése még nem számít beiratkozásnak, így semmilyen anyagi kötelezettséggel nem jár.