Fehér Adrienn

eMeRTon-díjas színésznő, énekesnő

A Magyar Rádió és Televízió Gyermekkórusában énekelt, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola után a Goór Nagy Mária Színitanodába járt, majd a Székesfehérvári Vörösmarty Színházban töltött évek alatt szerzett a színész diploma mellett karvezető, ének-zenetanári képesítést. Játszott a Fiatalok Színházában, a Soproni Petőfi Színházban, az Experidance darabjaiban, a Turay Ida Színházban, a Madcáh Színházban… zenei munkatársként is foglalkoztatják egyidejűleg a színházakban. EmerTon díjat kapott 1999-ben. Nemzetközi sikereit tertvére- Fehér Gábor alapította Singer Street tagjaként érte el (Graz, Taiwan), Gimnáziumi énektanár.

Fehér Gábor

énekes, hangszerelő (Cotton Club Singers)

Kora gyerekkoromban már nagy hatással volt rám a vokális zene, otthonunkban állandóan ilyen zene szólt… Apám a Magyar Állami Operaház rendezője, anyám Ének-Zene tanár. Zenei tanulmányaimat 7 évesen kezdtem és a Bartók Béla Zeneművészeti Gimnáziumban folytattam.
Ebben az időszakban találkoztam a vokális műfaj meghatározó képviselőivel: The Manhattan Transfer, Hi-Lows, Take 6, Real group, The New York Voices, és a Konzervatórium befejezése utan kezdődőtt a zenei karrierem a Cotton Club Singers tagjaként 1997-ben, kikkel ezen fantasztikus együttesek feldolgozásait énekeltük, majd saját projektekbe kezdtünk és ez a remek időszak 12 évig tartott.
Ez idő alatt és ezt követően is számos vokál hangszerelést Írtam saját, hazai és külföldi együttesek számára.

4 évig korrepetítorként dolgoztam egy művészeti iskolában. 

Szűcs Krisztina

színművész

1996-ban végzett a Gór Nagy Mária Szí­nitanodában. Diplomát a Kodolányi János Egyetemen szerzett.Jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar Logopédiai szakán tanul.

1998-2005 között a székesfehérvári Vörösmarty Színház

2006-2008-ig a Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagja

Fellépett többek között a Szegedi Szabadtéri Játékok-on, játszik a Vörösmarty Színház és a Pesti Magyar Színház előadásaiban.

Színházi és Filmes szerepeiről bővebben itt..

Berkes Mirjam

táncművész

Szegeden születtem, három éves koromban kezdtem el ismerkedni a tánccal, azóta mindennapjaim részévé vált ez a hivatás. A szegedi alapfokú művészetoktatási intézményből felvételt nyertem Győrbe a táncművészeti szakközépiskolába, amit még Markó Iván alapított.

Innen egyenesen a Magyar Táncművészeti Főiskolára jártam táncos és próbavezető szakra moderntánc és klasszikus balett szakirányon.

A főiskola utolsó évében a Magyar Fesztivál Balett táncosaként kezdtem dolgozni, ahol olyan darabokban táncolhattam, mint a Bolero, Mózes, avagy a Tízparancsolat, Angyalok üzenete, Az ember tragédiája, A Nap szerettei.

A társulat megszűnése óta szabadúszó táncművészként dolgozom, emellett a Monarchia operett tánckarvezetője vagyok.

A tánctanítással a célom, hogy megkedveltessem a felnövekvő generációval a mozgást, a táncot, a zenét. 

Nemcsók Nóra

színművész

„Akkor beszélhetünk művészetről, akár alkotóként, akár nézőként, ha megdobogtatja a szívünk. Én ezt keresem, hogy hogyan tud a tánc egy személyes élmény lenni, hogyan tud túlmutatni a puszta mozdulatok halmazán. Mert csak így érdemes.”

Feltöltés alatt…