MOZOGJUNK EGYÜTT!

Csoportunkba olyan nőket, férfiakat várunk, akik szeretnék rábírni magukat egy kis erősítésre, nyújtásra.

Régebben sokat volt jelen az életemben a mozgás (karatéztam, kosaraztam, táncoltam, jógáztam), azonban mióta anya lettem, erre nem nagyon nyílt lehetőségem.

Úgy éreztem, talán nem csak én vagyok úgy, hogy jó lenne kicsit kiszakadni otthonról, hogy rávehessem magam a mozgásra, és közben társasági életet is élhessek. Nem sok baba-mama barát lehetőséget láttam, így úgy döntöttem meghirdetek egyet, ahol nem kell feltétlen a babával együtt mozogni, nincs tanár, így egyéni igények is érvényesülhetnek.

Nagyobb gyerekek számára van játék lehetőség ( puzzle, társasjáték, kisautók stb.), kisebbek meg a terem végében, matracokon bulizhatnak együtt, ha nem akarnak velünk mozogni.

A lehetőségből persze a férfiakat sem szeretném kizárni, és azokat sem, akik nem babával érkeznének.

Nem egy strukturált foglalkozásra kell számítani, hanem egy közösségre, ahol együtt alakítjuk ki a céljainkat, és a gyakorlatok sorrendjét és milyenségét.

Így nem órákra kell fizetni, hanem egy tagdíj van, amit havonta kell megfizetni, és a csoport maga alakítja ki, hogy mikor szeretne jönni, hetente minimum 2 lehetőség is lesz bemenni, a csoport létszámától függően. Nem kell tartani attól, ha valakinek bizonyos időpontok nem jók, mert szervezhet egy másikat is, ha összegyűlik rá pár fő.

Alkalmanként 1- 1,5 órát töltünk együtt, de nincs kőbe vésett időkorlát, így nem kell félnie senkinek, hogy a szoptatás, vagy pelenkázás miatt elmegy az ideje.

A havi díj 7.000 Ft

Amit biztosítunk:

– Jógamatracok

– Játékok a gyerekeknek (színezők, puzzle, társasjátékok, kisautók, építőjátékok, mesekönyvek)

– Teázás/ kávézás a mozgás után

Jelentkezés: info@zentastudio.hu , tel: +36 (20) 437 7468